A 10 LEGJOBB AJÁNDÉKÖTLET SÖRKEDVELŐKNEK

 

Nincs ötleted karácsonyra? Ha az ajándékozottad szereti a sört ennél jobb ajándékötleteket nem is találhatnál!   Íme a legjobbak közül néhány:

1. Sörfürdő, wellness, vidámság – Felejthetetlen élmény a Széchenyi fürdőben!

beer_spa

Különleges élményt ajándékozhatsz ha a sörfürdőzést választod. A hatalmas fadézsákban való fürdőzés a a korlátlan sör fogyasztása kíváló relaxáló hatással bír. A fürdővízbe komló, maláta és élesztő kerül amelyek rendkívüli gyógyhatással bírnak.

A 2 fő részére szóló Thermal Beer Spa utalvány magában foglalja a kabinos Széchenyi fürdő valamint a Sörfürdő belépőt korlátlan sörfogyasztással.

2. Díszdobozos sörválogatás a HörPinttől

horpint

A HörPint.hu magyar kézműves és kraft sör webáruházban 15 főzde több mint 90 féle sörét rendelheted meg raktárról, országos házhozszállítással.

 

3. Házi sörfőző szett

hazi_sorfozo_szett

Mi lehet jobb ajándék egy sörfanatikusnak, mint egy csomag, amelyben minden benne van ahhoz, hogy el tudja készíteni a saját sörét?

 

4. HopTop póló és sapka

hoptop_merch

Az idén induló, és máris óriási sikereket elérő HopTop Brewery Kőbányán, a Főzdeparkban készíti díjnyertes söreit.  HopTop sapkát és pólót vásárolhattok a weboldalukról.

 

5. Legfelsőbb Beeróság Törzskártya

beerosag_kartya

A Dohány utcai Legfelsőbb Beeróságon 10 sörcsappal és több mint 120 féle üveges kézműves sörrel – nagyjából 25 főzde termékeivel – várják a vendégeket. Mindegy, hogy lagert, ale-t, ipa-t, portert, világosat, félbarnát, barnát, vöröset, vagy feketét, erőteljesebben komlózottat, édesebbet, szűrtet, vagy szűretlent keresel, náluk mindent megtalálsz!

Most pedig beszerezheted a saját Legfelsőbb Beeróság Törzskártyádat, amely bármilyen összeggel feltölthető.

 

6. Háromkirályok söre az Etyeki Sörmanufaktúrától

etyeki_sormanufaktura_karacsony

Három limitált kiadású téli sörrel készültek az etyekiek a karácsonyi szezonra.

A Kaspar névre keresztelt borostyán színű, 9%-os dupla IPA-t jó adag Simcoe, Amarillo és Tomahawk teszi bódítóan illatossá és finoman keserűvé.

 

7. 10 darabos karácsonyi sörválogatás a Beerselection.hu-tól

beerselection_csomag

Sörcsomagot ajándékoznál? A Beerselection.hu elvégzi helyetted a munka nehezét, így neked már csak az ajándék átadására kell koncentrálnod! A webáruház csapata összeválogatott neked egy 10 darabos minőségi sörcsomagot, a legkiválóbb cseh, német, magyar és belga termékekből.

 

8. Karácsonyi sör Tapolcáról

image description

Válassz karácsonyi ajándékot a tapolcai Stari Kézműves Sörfőzde ajánlatából! A főzde kínálatában megtalálhatóak szezonális, karácsonyi címkés, különkiadású sörök, amelyek egyedi, logózott poharakkal is választhatók!

 

9. Sörtartó a kalaPP raklapmanufaktúrától, karácsonyi sörválogatással

SAMSUNG CSC

Sört ajándékoznál, de újságpapírba csavarva snassznak érzed? Rendelj egyedi, kézzel készült sörtartót a kalaPP raklapmanufaktúrától, telis tele jobbnál jobb magyar, kisüzemi sörökkel! Kattints a részletekért!

10. Budapesti sörtúra kóstolóval

sor_vendeglo

Érdekel a magyar sörgyártás története? Kíváncsi vagy, milyen volt a 19. századi budapesti vendéglői élet? Ez a séta a reformkortól a századvégig terjedő időszakra fókuszálva a budapesti sörfogyasztás témáját járja körbe, érintve a vizsgált korszak egy-egy, a maga korában híres vagy hírhedt kocsmáját, éttermét, vendéglőjét, és még sörkóstoló is van a végén!

source: https://beerporn.hu/10-legjobb-ajandekotlet-sorkedveloknek/