SÖRFÜRDŐ
Széchenyi és Lukács Fürdőben

LUKÁCS Fürdő

Budán, a Duna partjának közelében helyezkedik el. A Fürdő gyönyörű parkjában márványtáblák tanúskodnak a termálvíz fantasztikus hatásáról.

Korszerű élménymedencék és úszómedencék várják a vendégeket, a felújított szauna komplexum is várja látogatóit. Minden korosztály megtalálható ebben a fürdőben, valamint ismert írók, művészek találkozóhelye a mai napig. A Lukács Fürdő a helyiek kedvence, híres a különböző hőfokú úszómedencéiről, török fürdőjéről és a napozó teraszáról. 

A Lukács Sörfürdő a Lukács Fürdő aulájában található, 2020-ban készült el, 9 dézsával várja vendégeit! A Sörfürdőben 4 öltöző és elegendő számú kulcsos szekrény teszi lehetővé a kényelmes átöltözést. A fürdőszobában termál vizes zuhanyzók is rendelkezésre állnak.

Internetkapcsolat is rendelkezésre áll, hogy a vendégek már a dézsákból közzé tehessék élményeiket.

Széchenyi Fürdő

A Széchenyi hatalmas területén kinti úszómedence, élményfürdők és történelmi környezetben termál medencék és szaunák látogathatóak.  A komplexum 3 kültéri és 15 beltéri medencével rendelkezik. A fürdőben különböző gyógykezelések vehetők igénybe, és nappali kórházak is működnek. A Széchenyi Gyógyfürdő, a pesti szleng becenevén a „Szecska”, Budapest legnagyobb fürdőkomplexuma.

Sörfürdő a Lukács Fürdőben

Ha csak a sörfürdőzés a cél, akkor irány a Lukács Sörfürdő! 9 vadonatúj akácfa dézsával várjuk vendégeinket. Minden dézsa mellett sörcsap és termálvíz csap található, amelyből a bent töltött 45 perc alatt korlátlan mennyiségű ital csapolható. Vendégeink számára kézműves cseh sört kínálunk. Minden vendég számára új, tiszta termálvizet töltünk a dézsákba, amelyet kiegészít a maláta, komló és sörsó elegye. Ettől lesz a sörfürdőzés igazán relaxáló és bőrregeneráló kezelés.

Sörfürdő + Lukács Fürdő belépő

45 perc felhőtlen relaxálás a Sörfürdő akác kádjaiban, korlátlan sörfogyasztás és remek hangulat mellett, valamint egész napos belépőjegy a Lukács Fürdőbe. Télen-nyáron élményt nyújt a Lukács Fürdő, úszómedencéi különböző hőfokúak, élménymedencéi változatosak. Külön szauna részleg áll a vendégek rendelkezésére.

Sörfürdő + Lukács Fürdő belépő

45 perc felhőtlen relaxálás a Sörfürdő akác kádjaiban, korlátlan sörfogyasztás és remek hangulat mellett, valamint egész napos belépőjegy a Lukács Fürdőbe. Télen-nyáron élményt nyújt a Lukács Fürdő, úszómedencéi különböző hőfokúak, élménymedencéi változatosak. Külön szauna részleg áll a vendégek rendelkezésére.

Sörfürdő + Széchenyi fürdő belépő

45 perc felhőtlen relaxálás a Sörfürdő akác kádjaiban, korlátlan sörfogyasztás és remek hangulat mellett egész napos belépőjegyet biztosít a Széchenyi Fürdőbe.

A Fürdő összes szolgáltatása mellett a Sörfürdőzés élményét is magában foglalja a kombinált jegy. A Gyógyfürdő és az Uszoda szolgáltatásai között különböző hőfokú termál medence, kültéri élményfürdő és több úszómedence várja a látogatókat amellett, hogy a Sörfürdőt is kipróbálhatják.

A Széchenyi fürdőben 2 sörfürdő működik. Összesen 12 akác dézsában várjuk a vendégeinket. Wifi is rendelkezésre áll, hogy a vendégek már a dézsákból is közzé tehessék élményeiket.

Sörfürdő + MASSZÁZS + Lukács Fürdő

45 perc felhőtlen relaxálás a Sörfürdő akác kádjaiban, korlátlan sörfogyasztás és remek hangulat mellett egész napos belépőjegyet biztosít a Lukács Fürdőbe. Télen-nyáron élményt nyújt a Lukács Fürdő, úszómedencéi különböző hőfokúak, élménymedencéi változatosak. Külön szauna részleg áll a vendégek rendelkezésére. Masszázs is a Fürdő szolgáltatásai között található.

Sörfürdő + Jégfürdő

Próbálja ki a jégfürdőzést biztonságos környezetben, majd kényeztesse magát egy Sörfürdő élménnyel! Az első rész egy félórás bevezetés a jégfürdőzés világába, amely magában foglalja a légzéstechnikák gyakorlását, a jeges vízben való merülést és egyéni visszamelegítő gyakorlatokat. Tapasztalt egészségügyi szakértők támogatják és segítik az élmény teljes élvezetét. A második rész egy 45 perces sörfürdőzést kínál, ahol forró termálvízben pihenhetsz, miközben élvezed a söralapanyagokat és kiváló minőségű csapolt sört ihatsz.

bevezetés a Jégfürdő világába

Szeretnél valami újat kipróbálni és 30 perc után felfrissülve hazaindulni? Szeretnél egyszerre pozitív hatást gyakorolni a fizikális és mentális egészségedre? Szeretnéd egy kicsi kihívás elé állítani magadat? Ha igenekkel válaszoltál, akkor csatlakozz hozzánk egy jégfürdőzésre! Programunk légzéstechnikák elsajátításából, jeges vízben való merülésből és egyéni visszamelegítő gyakorlatokból áll, aminél képzett szakértőink egyike fog végigkísérni és segíteni. Akár egyedül, akár párban, akár kisebb csapattal érkezel, mindenki egy remek élménnyel fog gazdagodni! A program ára 7.000 Ft/fő, hossza 30 perc. Amit hozni kell: fürdőruha, törölköző, papucs.