A Sörfürdő Igénybevételének Általános Feltétetelei

A jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) tartalmazzák a Kirakat Bisztró Szolgáltató és Vendéglátó Kft (székhely: 1056 Budapest, Váci utca 70; adószám: 23965515-2-41) által nyújtott szolgáltatásokra vonatkozó feltételeket.

Szolgáltatási Feltételek és Kockázatvállalási & Kártalanítási Megállapodás

A Kirakat-Bisztró Kft-nél való időpont foglalásával a Sörfürdő vagy Jégfürdő szolgáltatásokra  elfogadja ezeket a szolgáltatási feltételeket, valamint adatvédelmi irányelveinket és bármely más szabályzatot vagy irányelvet, melyeket thermalbeerspa.com honlapunkon közzétettünk.

Utasítások Betartása

Egyetért azzal, hogy betartja az összes kihelyezett szabályt és figyelmeztetést, valamint követi a Kirakat-Bisztró Kft. képviselőinek szóbeli utasításait. Ha észlel bármilyen jelentős kockázatot, azonnal kivonja magát a részvételből, és azonnal értesíti a Kirakat-Bisztró Kft. képviselőit.

Kockázatvállalás

Elismeri és egyetért azzal, hogy mind a Jégfürdő, mind a Sörfürdő szolgáltatásokkal járó tevékenységek jelentős kockázatokkal járnak. Ezek a kockázatok magukban foglalják, de nem kizárólagosak, a fizikai vagy mentális sérülést, bénulást vagy halált olyan tényezőkből eredően, mint az extrém hideg, mozgás, időjárási viszonyok vagy résztvevői állapotok. Bár elővigyázatossági intézkedések csökkenthetik a kockázatokat, Ön tudatosan vállal minden ismert és ismeretlen kockázatot, ideértve a Kirakat-Bisztró Kft. vagy más érintett felek gondatlanságából eredőket is.

Kártalanítás

Ön mentesíti a Kirakat-Bisztró Kft.-t, tisztviselőit, alkalmazottait és érintett harmadik feleket minden felelősségtől olyan sérülések, fogyatékosságok, halálesetek vagy vagyonkárokért, amelyek származnak a Beer Spa vagy Ice Bath szolgáltatásokban való részvételéből, függetlenül attól, hogy az az Ön hibájából, a Kirakat-Bisztró Kft.-ből vagy más érintett felekből ered.

Korlátozás a Beer Spa esetén

Kiskorúak szülői felügyelettel tartózkodhatnak a Sörfürdőben, azonban a magyar törvények értelmében csak 18 éves vagy annál idősebb személyek fogyaszthatnak alkoholt.

Kártalanítás

Ön vállalja, hogy kártalanítja és védelmezi a Kirakat-Bisztró Kft.-t minden olyan igény vagy költség ellen, amely a Sörfürdő és Jégfürdő szolgáltatások során történő létesítményhasználatából ered.

Nincs Kényszerítés

Ön megerősíti, hogy kényszerítés vagy nyomás nélkül fogadja el ezt a Megállapodást, és lehetőséget kapott annak áttekintésére és megismerésére az elfogadás előtt.

Irányadó Jog

Ezt a Megállapodást Magyarország törvényei szerint kell értelmezni és alkalmazni.

Ezen Megállapodás elfogadásával Ön elismeri, hogy elolvasta és megértette annak feltételeit, ideértve a kockázatvállalást és a felelősség kizárását. Ön önkéntesen és mindenféle befolyás nélkül fogadja el azt.

Kapcsolat

Elérhetőségi adatok a Kirakat Bisztró Kft-vel történő kapcsolatfelvétel céljából.