KAPCSOLAT

Helyszínek

Széchenyi
sörfürdő

A Széchenyi hatalmas területén kinti úszómedence, élményfürdők és történelmi környezetben termál medencék és szaunák látogathatóak.  A komplexum 3 kültéri és 15 beltéri medencével rendelkezik. A fürdőben különböző gyógykezelések vehetők igénybe, és nappali kórházak is működnek. A Széchenyi Gyógyfürdő, a pesti szleng becenevén a „Szecska”, Budapest legnagyobb fürdőkomplexuma.

A Széchenyi Fürdőben két Sörfürdő is működik, az egyik 2016 óta, a másik 2018-ban készült el. Az egyik Sörfürdőnk azok részére érhető el, akik Széchenyi belépőt is vásárolnak,a másik pedig azok részére készült, akik csak a sörfürdőzés kedvéért keresik fel a Széchenyit. Mindkettőben 6-6 akácfa dézsa áll rendelkezésre. A dézsák mellett elhelyezett sörcsapokból a vendégeink maguk csapolhatják a sört. Mindkét Sörfürdő jól illeszkedik a Széchenyi Fürdő patinás épületéhez, Zsolnay csempék keretezik a sörfürdő falait.

 

Nyitvatartás:

hétfő10-19
kedd10-19
szerda10-19
csütörtök10-19
péntek10-19
szombat10-19
vasárnap10-19

Lukács
sörfürdő

Budán, a Duna partjának közelében helyezkedik el. A Fürdő gyönyörű parkjában márványtáblák tanúskodnak a termálvíz fantasztikus hatásáról.

Korszerű élménymedencék és úszómedencék várják a vendégeket, a felújított szauna komplexum is várja látogatóit. Minden korosztály megtalálható ebben a fürdőben, valamint ismert írók, művészek találkozóhelye a mai napig. A Lukács Fürdő a helyiek kedvence, híres a különböző hőfokú úszómedencéiről, török fürdőjéről és a napozó teraszáról. 

A Lukács Sörfürdő a Lukács Fürdő aulájában található, 2020-ban készült el, 9 dézsával várja vendégeit! A Sörfürdőben 4 öltöző és elegendő számú kulcsos szekrény teszi lehetővé a kényelmes átöltözést. A fürdőszobában termál vizes zuhanyzók is rendelkezésre állnak.

Internetkapcsolat is rendelkezésre áll, hogy a vendégek már a dézsákból közzé tehessék élményeiket.

Nyitvatartás:

hétfő11-19
kedd11-19
szerda11-19
csütörtök11-19
péntek11-19
szombat11-19
vasárnap11-19

Írj nekünk