SÖRFÜRDŐZZ A SZÉCHENYIBEN! – NYIT A BEERSPA

A Welovebudapest csapatának köszönjük ezt a részletes ismertetőt a Sörfürdőről, kik is vagyunk és miért is érdemes minket kipróbálni. Az általuk írt cikket itt olvashatjátok:

A sörfürdőzés senkit ne tévesszen meg, hiszen az ezer literes dézsákat nem csapolt sörrel töltik meg, hanem 36 fokos thermal vízzel és a sör alapanyagai kerülnek bele. A komló maláta és sörélesztő hármasa kiegészül egy kellemes illatú sörsóval.  Az egyes alapanyagoknak bőrszépítő és regeneráló hatása van nem szólva a lélek feltöltődéséről. A fürdőzés jót tesz az idegrendszernek, izmoknak és még a másnaposságunkat is enyhítheti. A korlátlan sör csapolása is része a programnak amelyet 45 percen keresztül élvezhetünk.

Fotó: Hartyányi Norbert / We Love Budapest

BeerSpa a Széchenyi Fürdőben található érvényes belépő és külön erre megváltott jegy (egy főnek 9000 forint, kettőnek 15000  forint). Összesen hat dézsa áll azok rendelkezésére, akik elmerülnének a sörömökben, mindegyikben egyszerre két ember fér el: így nemcsak kikapcsolódásra, de különleges randialkalmakra vagy emlékezetes baráti összejövetelekre is ideális. A komlóvirágot mintázó lámpa halvány fénye alatt frissen csapolt sört kortyolni, miközben élvezzük a gyógyvíz jótékony hatásait, illetve a jacuzzit – szerintünk ez kimeríti a maradandó élmény fogalmát.

Fotó: Hartyányi Norbert / We Love Budapest

Nem hittük volna, hogy a beerbike után még lehet újat mutatni sörfogyasztás terén, de úgy látszik,a korsó valóban feneketlen. A július 11-én induló BeerSpa ugyanis egyszerre simította ki az idegeinket és varázsolt újra különleges élményt a poháremelgetésből, mindössze szűk egy óra alatt. Egy hajtós hét tökéletes lezárásának vagy egy nyolc napon túl enyhülő másnaposság elleni kúrának abszolút ideális, de egyébként is – van menőbb annál, minthogy kis túlzással élve a kedvenc nyári hűsítőnkben fürödhetünk?  Irta rólunk a Welovebudapest csapata.

source:  https://welovebudapest.com/2016/07/07/sorfurdozz-a-szechenyiben-nyit-a-beerspa/