Loading...

Sörfürdő + Széchenyi Fürdő

Ft 32500

A Széchenyi Fürdő összes szolgáltatása mellett a Sörfürdőzés élményét is magában foglalja a kombinált jegy. A Gyógyfürdő és az Uszoda szolgáltatásai között különböző hőfokú termál medence, kültéri élményfürdő és több úszómedence várja a látogatókat amellett, hogy a Sörfürdőt is kipróbálhatják.

A Sörfürdőzés speciális akácfa dézsában történik, melybe maximum két fő ülhet. A frissen feltöltött, kellemes hőmérsékletű termálvízbe a hatás fokozása érdekében a sör alapanyagait tesszük, melyek pozitív hatásait azonnal lehet érezni. A sörfürdőzés közben vendégeink korlátlanul csapolhatnak maguknak kiváló, Primátor cseh sört a kád mellett elhelyezett sörcsapból. A termálvízben ülve különleges élményt nyújt a frissen csapolt jéghideg sörből kortyolni.

Ez a kombinált jegy tartalmazza a 45 perces Sörfürdőzést korlátlan sörfogyasztással és az egész napos Széchenyi fürdőbelépőt.

Kérjük, hogy a jegyvásárlásnál vegye figyelembe, hogy 10 óra előtt nem tudjuk a Széchenyi belépőket átadni mert a Sörfürdő 10-kor nyit.