SÖRFÜRDŐ
Széchenyi és Lukács Fürdőben

Széchenyi Fürdő

A Széchenyi hatalmas területén kinti úszómedence, élményfürdők és történelmi környezetben termál medencék és szaunák látogathatóak.  A komplexum 3 kültéri és 15 beltéri medencével rendelkezik. A fürdőben különböző gyógykezelések vehetők igénybe, és nappali kórházak is működnek. A Széchenyi Gyógyfürdő, a pesti szleng becenevén a „Szecska”, Budapest legnagyobb fürdőkomplexuma.

Sörfürdő + Széchenyi fürdő belépő

45 perc felhőtlen relaxálás a Sörfürdő akác kádjaiban, korlátlan sörfogyasztás és remek hangulat mellett egész napos belépőjegyet biztosít a Széchenyi Fürdőbe.

A Fürdő összes szolgáltatása mellett a Sörfürdőzés élményét is magában foglalja a kombinált jegy. A Gyógyfürdő és az Uszoda szolgáltatásai között különböző hőfokú termál medence, kültéri élményfürdő és több úszómedence várja a látogatókat amellett, hogy a Sörfürdőt is kipróbálhatják.

A Széchenyi fürdőben 2 sörfürdő működik. Összesen 12 akác dézsában várjuk a vendégeinket. Wifi is rendelkezésre áll, hogy a vendégek már a dézsákból is közzé tehessék élményeiket.

Sörfürdő a Széchenyi Fürdőben

A Széchenyi Fürdő Termál Bejáratánál, a gyönyörű Czigler szárnyban található a közvetlenül az Aulából, Széchenyi belépő nélkül megközelíthető Sörfürdőnk. Minden dézsa mellett sörcsap található, amelyből a bent töltött 45 perc alatt korlátlan mennyiségű ital csapolható. Vendégeink számára kézműves cseh sört kínálunk. Minden vendég számára új, tiszta termálvizet töltünk a dézsákba, amelyet kiegészít a maláta, komló és sörsó elegye. Ettől lesz a sörfürdőzés igazán relaxáló és bőrregeneráló kezelés.

LUKÁCS Fürdő

Budán, a Duna partjának közelében helyezkedik el. A Fürdő gyönyörű parkjában márványtáblák tanúskodnak a termálvíz fantasztikus hatásáról.

Korszerű élménymedencék és úszómedencék várják a vendégeket, a felújított szauna komplexum is várja látogatóit. Minden korosztály megtalálható ebben a fürdőben, valamint ismert írók, művészek találkozóhelye a mai napig. A Lukács Fürdő a helyiek kedvence, híres a különböző hőfokú úszómedencéiről, török fürdőjéről és a napozó teraszáról. 

A Lukács Sörfürdő a Lukács Fürdő aulájában található, 2020-ban készült el, 9 dézsával várja vendégeit! A Sörfürdőben 4 öltöző és elegendő számú kulcsos szekrény teszi lehetővé a kényelmes átöltözést. A fürdőszobában termál vizes zuhanyzók is rendelkezésre állnak.

Internetkapcsolat is rendelkezésre áll, hogy a vendégek már a dézsákból közzé tehessék élményeiket.

Sörfürdő a Lukács Fürdőben

Ha csak a sörfürdőzés a cél, akkor irány a Lukács Sörfürdő! 9 vadonatúj akácfa dézsával várjuk vendégeinket. Minden dézsa mellett sörcsap és termálvíz csap található, amelyből a bent töltött 45 perc alatt korlátlan mennyiségű ital csapolható. Vendégeink számára kézműves cseh sört kínálunk. Minden vendég számára új, tiszta termálvizet töltünk a dézsákba, amelyet kiegészít a maláta, komló és sörsó elegye. Ettől lesz a sörfürdőzés igazán relaxáló és bőrregeneráló kezelés.

Sörfürdő + MASSZÁZS + Lukács Fürdő

45 perc felhőtlen relaxálás a Sörfürdő akác kádjaiban, korlátlan sörfogyasztás és remek hangulat mellett egész napos belépőjegyet biztosít a Lukács Fürdőbe. Télen-nyáron élményt nyújt a Lukács Fürdő, úszómedencéi különböző hőfokúak, élménymedencéi változatosak. Külön szauna részleg áll a vendégek rendelkezésére. Masszázs is a Fürdő szolgáltatásai között található.

Sörkostoló a Lukács Sörfürdőben

Ez a kóstoló program egy különleges élményt nyújt melynek alapja a Sörfürdő. A relaxáló fürdő egy speciális akácfa dézsában történik, melyben maximum két fő ülhet. A frissen feltöltött, kellemes hőmérsékletű termálvízbe a hatás fokozása érdekében a sör alapanyagait (komló, maláta, sörélesztő) tesszük, melyek pozitív hatásait azonnal lehet érezni.

A Sörfürdőzés közben, ebben a programunkban munkatársaink a magyar kisüzemi sörök legjavát, saját válogatásunkat szolgálják fel. Minden különleges sörről mondanak néhány szót és házi készítésű sörkorcsolyát is felszolgálnak hozzá. A kóstoló minden érdeklődő számára könnyen érthető, mégis szórakoztató program.

A program időtartalma: 90 perc
Helyszín: Lukács Fürdő

A program tartalmaz:
1. 1,5 óra sörfürdőzést
2. korlátlan mennyiségű csapolt sört a kád melletti csapról
3. korlátlan mennyiségű gyógyvíz fogyasztást a kád melletti csapról
4. 4 kézműves sör kóstolását (kb. 1 dl / sör)
5. mini falatkákat